0
Prva stran - OTROŠKA OPREMA - Dodatki za otroške vozičke
Royal Child Zimska spalna vreča 3v1, snemljiva, belo krzno 1788881 Royal Child Zimska spalna vreča 3v1, snemljiva, belo krzno 1788881 Royal Child Zimska spalna vreča 3v1, snemljiva, belo krzno 1788881 Royal Child Zimska spalna vreča 3v1, snemljiva, belo krzno 1788881 Royal Child Zimska spalna vreča 3v1, snemljiva, belo krzno 1788881 Royal Child Zimska spalna vreča 3v1, snemljiva, belo krzno 1788881 Royal Child Zimska spalna vreča 3v1, snemljiva, belo krzno 1788881

Royal Child Zimska spalna vreča 3v1, snemljiva, belo krzno 1788881 « Nazaj

Royal Child
1788881
Blagovna znamka: Royal Child
Naša šifra: 1788881

Luksuzna zimska vreča z krznom...

Leanpay logo - Informativni izračun pri nakupu na obroke
6 x10.98 €
3 x21.72 €
Hipna odobritev. Brez skritih stroškov. Možnost kartičnega plačila.
InStock
59,99 €
59,99 €
-0%
Na zalogi
Dobavljivost: približno 4 dnevi

Podrobnejši opis

Royal Child Zimska spalna vreča 3v1, snemljiva, belo krzno 1788881

 

 

Royal Child Zimska spalna vreča 3v1, snemljiva, belo krzno 1788881 Royal Child Zimska spalna vreča 3v1, snemljiva, belo krzno 1788881

  Royal Child Zimska spalna vreča 3v1, snemljiva, belo krzno 1788881 Royal Child Zimska spalna vreča 3v1, snemljiva, belo krzno 1788881

 

ZIMSKA SPALNA VREČA S KRZNOM

NOVO - ODSTRANLJIVO KRZNO Z ZADRGO

- barva: bela

- sestava: 100 % poliester

- dimenzije: dolžina 94 cm +/- 2 cm 

                  širina 50 cm +/- 2 cm

Lastnosti materiala: 

- Naša spalna vreča za otroški voziček je kombinacija zunanje tkanine in notranje pletenine. 

- Na zunanji strani smo uporabili poliestrsko tkanino, ki je nepremočljiva, močna in trpežna ter odporna na vremenske razmere, kot so dež, sneg in veter. Tkanina je idealna za otroške izdelke na prostem, zlasti v jesenskem in zimskem času. 

- Pletenina, ki smo jo uporabili na notranji strani, je iz flisa, ki je mehak na otip. Pletenina v stiku z otrokovo kožo zagotavlja veliko toplote in tako zagotavlja popolno toploto za hladnejše zimske dni. 

- Otroška spalna vreča je napolnjena s poliestrskim flisom, ki diha in ima antialergijske lastnosti; flis je certificiran za zdravje in Oko- Tex Standard 100. 

- Spalna vreča za otroški voziček ima dve zadrgi, kar omogoča enostavno snemanje in dodatno funkcijo: ko je zgornja plast ločena, se lahko spodnja plast uporablja kot vložek za otroški voziček s prijetno podlogo iz flisa. Zadrge so odstranljive na obeh straneh, tako da so otrokove noge lahko zunaj.

Royal Child zimska spalna vreča 3v1 snemljiva krznena - roza BREZ PENTLJICE 1987999 Royal Child Zimska spalna vreča 3v1, snemljiva, belo krzno 1788881

- Zgornji del spalne vreče, ki je namenjen otrokovi glavi, se konča s tunelom, na sredini katerega smo pritrdili tanko vrvico,  - to ustvarja možnost prilagajanja okoli otrokovega obraza in zaščito pred mrazom - otrok je tako bolje zavit. 

- Spalna vreča za otroški voziček ima 5 lukenj za pritrditev varnostnih pasov, ki ustrezajo večini modelov otroških vozičkov. 

- Otroška spalna vreča je idealna za uporabo v otroških vozičkih, vozičkih z varnostnimi pasovi in sankah, saj je na zadnji strani spalne vreče nameščen nastavek za pritrditev.

Rokavice se dokupi posebej.

 

Zimske spalne vreče za otroka - toplota in udobje v hladnih dneh

Slabše vreme nikakor ne pomeni, da se z otrokom ne smete odpraviti na sprehod. Ravno nasprotno. Za vašega otroka je dobro, da je vsak dan na prostem. Vendar je pomembno, da ustrezno poskrbite za otrokovo toplotno ugodje in udobje. V tem primeru bo najboljša rešitev nakup zimske spalne vreče za vašega otroka. Zasnovan je za sprehode z otrokom jeseni in pozimi ter celo do zgodnje pomladi, preden se temperature začnejo dvigovati.

Pri sprehajanju z dojenčkom med nizkimi temperaturami se lahko neprimerno oblečen in pokrit malček hitro prehladi. Topla zimska spalna vreča mu bo zagotovila potrebno toploto in ga zaščitila pred vetrom. Zimska spalna vreča Royal Child je odlična izbira za uporabo z otroškim vozičkom, otroškim vozičkom, sanmi ali sedežem za otroški voziček. Naša spalna vreča 4 v 1 je zasnovana tako, da je praktična in izpolnjuje vse zahteve.

Zimska spalna vreča je izdelana iz najboljših materialov na trgu, ki imajo certifikat OEKO TEX. Je popolnoma nepremočljiva in odporna na veter. Zunanji sloj spalne vreče je izdelan iz trpežnega ortalionskega materiala, ki je popolnoma odporen na prodiranje vode, sneg in veter. Na spalno vrečo je pritrjena kapuca, ki ščiti otrokovo glavo pred mrazom in vetrom. Na kapuco je pritrjeno okrasno krzno, ki je zelo prijetno na otip. Po potrebi ga je mogoče odstraniti. Notranjost spalne vreče je iz toplega in udobnega flisa, ki otroka prijetno ovije in ogreje. Polnilo zimske spalne vreče je iz antialergijskega silikonskega flisa, ki zagotavlja toploto, ne da bi otroka pregreval. Spalna vreča je opremljena s priročno zadrgo, ki omogoča hitro vstavljanje in odstranjevanje otroka. Spalna vreča ima tudi luknje za pritrditev varnostnega pasu, zato jo lahko uporabljate tudi v avtomobilskem sedežu. 

Med zimskimi sprehodi vam bodo zagotovo prišli prav tudi ščitniki ali rokavice za voziček in topla otroška odeja. Tudi ti so na voljo v naši ponudbi.

Za vesele otroške dni, otroška trgovina Dolgouhec poskrbi.

Otroška trgovina Dolgouhec se zahvaljuje za obisk

www.dolgouhec.si

© www.dolgouhec.si. Spletna trgovina Shopamine. Nastavitve piškotkovMoji podatki

Na spletni strani www.dolgouhec.si poleg obveznih piškotkov uporabljamo še analitične in oglaševalske piškotke ter piškotke družbenih omrežij.

V kolikor s tem soglašate, vas prosimo da kliknete na gumb "POTRJUJEM". Za natančen opis in nastavitev rabe posameznih piškotkov, kliknite na gumb NASTAVITVE PIŠKOTKOV.

×
Upravljanje s piškotki na spletnem mestu www.dolgouhec.si
Obvezni piškotki

so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje. Za njihovo uporabo nismo dolžni pridobiti soglasja.

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

1. Splošno o piškotkih 1.1. Kaj so piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina sodobnih spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, torej oseb, ki s svojimi napravami katerimi dostopajo določene spletne strani na internetu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabnik uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Tudi ob obisku spletne strani in njenih podstrani, ter ob izvajanju operacij na strani, se na vaš računalnik, telefon oziroma tablica, samodejno oziroma ob vašem izrecnem soglasju namestijo določeni piškotki, preko katerih se lahko beležijo različni podatki.

1.2. Kako delujejo in zakaj jih potrebujemo?

Vsakemu obiskovalcu oziroma nakupovalcu je ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeljen piškotek za identifikacijo in zagotavljanje sledljivosti (t.i. "cookie"). Strežniki, ki jih podjetju nudi podizvajalec, samodejno zbirajo podatke o tem kako obiskovalci, trgovci oziroma nakupovalci uporabljajo spletno trgovino ter te podatke shranjujejo v obliki dnevnika uporabe (t.i. »activity log«). Strežniki shranjujejo informacije o uporabi spletne trgovine, statistične podatke in IP številke. Podatke o uporabi spletne trgovine s strani nakupovalcev lahko podjetje uporablja za anonimne statistične obdelave, ki služijo izboljševanju uporabniške izkušnje in za trženje izdelkov in/ali storitev preko spletne trgovine.

Posredno in ob pridobitvi soglasja, lahko spletna trgovina na napravo obiskovalca oziroma nakupovalca shrani tudi piškotke zunanjih storitev (npr. Google Analytics) ki služijo zbiranju podatkov o obiskih spletnih mestih. Glede zunanjih storitev veljajo pravilniki in splošni pogoji o obdelovanju osebnih podatkov, ki so dostopni na spodnjih povezavah.

2. Dovoljenje za uporabo piškotkov

Če so vaše nastavitve v brskalniku s katerim obiskujete spletno mesto takšne, da sprejemajo piškotke, pomeni, da se z njihovo uporabo strinjate. V primeru, da ne želite uporabljati piškotkov na tem spletnih mest ali jih odstraniti, lahko postopek za to preberete spodaj. Toda odstranitev ali blokiranje piškotkov lahko rezultira v neoptimalnem delovanju tega spletnega mesta.

3. Obvezni in neobvezni piškotki ter vaše soglasje 3.1. Podjetje za uporabo obveznih piškotkov ni dolžno pridobiti vašega soglasja (obvezni piškotki):

Obvezni piškotki so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje.

3.2. Piškotki, ki niso nujni z vidika normalnega delovanja spletne strani, in za katere smo dolžni pridobiti vaše soglasje (neobvezni piškotki):

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

5. Kako upravljati s piškotki?

S piškotki lahko upravljate s klikom na povezavo "Nastavitve piškotkov" v nogi spletne strani.

Nastavitve za piškotke pa lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.

V primeru, da želite izbrisati piškotke iz vaše naprave, vam svetujemo, da se držite opisanih postopkov, s tem pa si boste najverjetneje omejili funkcionalnost ne samo našega spletnega mesta, ampak tudi večino ostalih spletnih mest, saj je uporaba piškotkov stalnica velike večine sodobnih spletnih mest.